IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 26:e januari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där fem bidraget nu kan lyssnas på.

Under The Ray D’Arcy Show i dag spelades den femte låten upp, se länk till “Doomsday Blue” med Bambie Thug nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands “Eurosong 2024” – Låt nr 5:

Doomsday Blue“, Bambie Thug
(text & musik: Cuntry Ray Robinson, Olivia Cassy Brooking, Sam Matlock, Tyler Ryder)

Schlagerpinglan: Som jag tidigare nämnt när det gäller den irländska uttagningen så är jag ganska nöjd över att ha hittat två bidrag som faller mig relativt väl i smaken. För variationens skull så ser jag därför inga större problem med att en del av dem inte alls är något för mig… och här har vi ytterligare en sådan. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2024 hittar ni här: “Irland i ESC 2024“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Irland 2024: “Doomsday Blue” – Bambie Thug”

 1. Adri

  Jag är kluven. Jag gillade refrängen på ”Let me be the fire” väldigt mycket. Refrängen var grym. Det var liksom upptempo, men det var inte ”studsa uppåner” utan mer ”sway side to side”, vilket gjorde den väldigt chill trots att den absolut passar på ett dansgolv.

  Jag gillar den! Men vettefan om den är bra för Irland.

  Den här däremot tror jag kan vara det! Och det är mer av en låt än ”Go tobann”.

  Så. Jag tror jag gillar detta lite! Tack vare ”Let me be the fire”s refräng är den nog ändå min etta.

  Men jag tror ändå jag håller denna ”Doomsday blue” över de andra tre! Så silverplats för mig.

  Men kanske den jag rekommenderar en vinst? 🙂

 2. Johanna

  Nej men den här är nog än så länge Irlands bästa val. Gillar den! Dock håller jag med Adri (igen) om att “let me be the fire” nog är min favorit ändå.

  Men Bambie Thug tror jag hade kunnat gå bra i ESC! Så bra jobbat med era låtar Irland!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se