IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 26:e januari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och samtliga sex bidrag nu kan lyssnas på.

Under The Ray D’Arcy Show i dag spelades den sjätte låten upp, se länk till “Love Like Us” med Next In Line (bestående av Conor O’Farrell, Nueng Kelly, Harry O’Connell, Conor Davis och Joshua Regala) nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands “Eurosong 2024” – Låt nr 6:

Love Like Us“, Next In Line
(Bill Maybury)

Schlagerpinglan: Min första tanke, när jag hörde denna låt första gången, var “har de inte redan skickat denna låt ett flertal gånger och missat finalen med den?”. 😀 Det känns i alla fall som att Irland ganska ofta satsar på enkla, gammaldags låtar som egentligen inte är dåliga men som inte höjer några ögonbryn och därmed glöms bort när det är dags att rösta.

Det ska bli intressant att se hur “Love Like Us” tas emot av de röstande. Personligen så märker jag dock att jag gillar den mer än jag vill. Live-framträdandet kommer att bli avgörande för om detta blir en topp- eller botten-plats på min slutliga Irland 2024-lista. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2024 hittar ni här: “Irland i ESC 2024“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Irland 2024: “Love Like Us” – Next In Line”

 1. Adri

  Sån Irland culture om de väljer denna. Detta är o-trol-igt tråkigt. Fy fanken.

  Jag gillar inte ”Go tabann” alls (även om det lät mer som en riktig låt idag när jag hörde en ordentligt proddad version istället för radio-rippad) men jag tar den ju 100 av 100 gånger framför den här bleka smörjan. Varje dag, hur kaotiskt det än må vara.

  Men absolut helst ser jag Bambie Thug vinna. Det är också kaos, men ändå en fungerande låt. Jag kan ju nynna på den. Alltid nåt. Mer än man kan säga om ”Go tabann”.

 2. Johanna

  Nej men som gammal pojkbands-fan gillar jag ju naturligtvis denna. Välsjungen med en melodi som fastnar direkt (vill även påtala att jag rankade Wild Youth i topp 5 förra året till mitt försvar här)

  Med allt detta sagt rankar jag denna tvåa i Eurosong efter “Let me be the fire” som växt till sig rejält. Trea är Bambie Thug spm jag tror är bästa valet för Irland rent tävlingsmässigt.

  I vilket fall är ” Go Tobann” den överlägset sämsta låt jag hört i ESC-sammanhang på flera år. Samtliga övriga är långt över godkända i Irlands uttagning

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se