FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom den nationella finalen Uuden Musiikin Kilpailu 2024 den 10:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där man nu kan lyssna på fem av bidragen.

En timme före midnatt släpptes den femte låten: “No Rules!” med Windows95man, se nedan. Mer info om UMK 2024-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det femte “UMK 2024”-bidraget:

No Rules!“, Windows95man
(text & musik: Teemu Keisteri a.k.a Windows95man, Jussi Roine)

Schlagerpinglan: Visst kan jag hitta en del element i “No Rules!” som låter lite lockande… men i det stora hela så får bidraget mig mest att sakna Käärijä.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Finland 2024: “No Rules!” – Windows95man”

 1. Johanna

  Är det här någon sorts finsk Gunther? Samma stil och jag blir lite nostslgisk. Tycket ändå om det mer än jag önskat för bra är det ju egentligen inte…..men känner mig som 20 år igen då pluspoäng för det.

 2. Adri

  Jag har bara lyssnat på fyra (jag avstår “Glow” då artisten i nuläget ändå inte ens vill till ESC – kanske lyssnar på den vid eventuella ändringar av omständigheter 🙂 ).

  Men alltså… UMK är inte speciellt kul i år. Det brukar annars vara en kanonfinal ju. Nu känner jag mest “jahopp” till det mesta.

  1. “Paskana”
  2. “Dancing with demons” (mkt bättre än “Hurricane” iaf)
  3. “Mania”
  4. “No rules!”

  Hoppas att nån av de två sista ska kännas w-o-w! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se