ESC2024 Schlagerpinglan: Här följer en liten påminnelse om vad vi har för Eurovision-relaterad show att se fram emot i dag (se hela veckoschemat här):

ESC-händelser – Söndagen den 25:e februari

Kroatien Kroatien – Dora 2024 – Final
20:15 CET – Eurovision YouTube, HRT Dora YouTube, HRT
Läs mer här: “Lyssna på “DORA”-finalbidragen

Schlagerpinglan: Som vanligt så dyker det upp en snabbguide med mer info när vi närmar oss starttid (samt resultat från tidigare shower som ännu inte presenterats), men eftersom det inte är helt vanligt med söndagsfinaler så kan det ju passa med en påminnelse så att man inte råkar missa den. På återseende. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Eurovision 2024: Vad händer i dag? (2024-02-25)”

 1. Adri

  Kommer ifråga min hela existens om Baby Lasagna inte vinner 🙁

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Har du lyssnat på “A Tamburitza Lullaby“? För mig var det så att den växte medan “Rim tim tagi dim“ dalade för varje lyssning. Men, men… det är kanske bara jag. 😀

 3. Mikaela

  Hoppas inte på nåt särskilt i Kroatien, mer än att det går bra för dem i Esc.

  Om igår:
  Oväntat i San Marino! Vid omlyssning är inte Megara så dumt ändå. Mycket bättre än många ballader och skojnummer som tävlar i år. Klart godkänd.

  Följde inte Portugal igår men såg Pelas costuras nu på youtube. Hade förväntat mig ett mer kitschigt nummer med dansare. Detta var bra mycket snyggare än jag trott! Gillar honom och numret, min klara vinnare i Portugal.

 4. Adri

  Mikaela: Portugal har årets bästa låt i ”Grito” 🙂 Och gårdagen svek mig inte. Det var så snyggt live. Hoppas innerligt den vinner.

  Vad tycker du om ”Grito”? 🙂

 5. Mikaela

  Adri, ska erkänna att den typen av musik inte är min grej. Svårgreppad melodin och sen ganska tjatigt och händelselöst. Men hon har utstrålning och framträdandet är snyggt.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se