ÖsterrikeDen 16:e januari avslöjade TV-bolaget ORF att de internvalt Kaleen att få representera Österrike i Eurovision Song Contest 2024. I dag, den 1:a mars, släpptes tävlingsbidraget “We Will Rave” (officiellt), se nedan:

Lyssna på Österrikes bidrag till Eurovision Song Contest 2024 här:

“We Will Rave”, Kaleen studioversion (text och musik: Anderz Wrethov,
Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Julie “Kill J” Aagaard, Thomas Stengaard
)

Schlagerpinglan: Oooo… det här var inte dumt alls. Visserligen kan det vara tröttheten som spelar mig ett spratt (efter att ha följt den serbiska semifinalen) så jag får nog lyssna på låten en gång till i morgon innan jag säger för mycket… men det här verkar ju vara helt i min smak. 😀 Nu håller jag tummarna för att det låter lika bra i morgon. 😀

Lycka till, Kaleen och Österrike. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Österrikes Eurovision-bidrag 2024”

 1. Johanna

  Den här låten har ju varit läckt i minst en månad vilket gör att jag redan hört den flertalet gånger. Jag tycker den är godkänd men jag befarar att det kommer haverera live. Hon känns som en klassisk “dansar bra men kan inte sjunga samtidigt” tjej.

  Tror den går till final men inte gör så mycket väsen av sig där.

 2. Adri

  Detta är en jäkla kanonlåt 🙂 Som sagt, SVT bör låta Kroatien och denna öppna respektive semi. Blir förbryllad annars 🙁

  Jag är (trots mina egna positiva åsikter) otroligt förvånad över hur otroligt väl mottagen den blivit. Det finns ett Youtube-konto som slår ihop tusentals personers toppar för att få ett snitt på vad människor i ESC-sfären tycker för tillfället.

  Av drygt 4300 toppar så hamnade Österrike på plats 2 av 27 (Italien vann).

  Jag tror detta kan bli kanon live, och om det blir det så tror jag också det kan gå himla bra 🙂 Blir det däremot närmre 2022, ja då kommer det spegla sig i resultatet också.

 3. Camilla

  Hade detta varit med i/vunnit den svenska tävlingen hade den blivit sågad som typisk svensk och dålig… Det är märkligt hur preferenserna är olika beroende på vilket land en låt representerar.
  Med det sagt så tycker jag personligen att den är helt ok:-)

 4. Mr A

  Ja svensk låt

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se