ESC2024 Om ni inte fick tag i några biljetter till Eurovision Song Contest 2024 vid de tidigare biljettsläppen så kommer det nu en ny chans då det sista stora biljettsläppet planeras att ske i morgon.

Fredagen den 5:e april kl. 10:00 CET kommer nya biljetter i alla prisklasser och till alla föreställningar att släppas och de kan köpas via ticketmaster.se.

Är man intresserad av att se det svenska bidraget presenteras så är det biljetter till Semifinal 1 som gäller. Vill man se det svenska bidraget tävla så är det däremot biljetter till Finalen man bör sikta in sig på. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Mer information om biljettförsäljningen inför ESC 2024 hittar ni hos eurovision.tv medan semifinalsindelningen (inkl. startordningarna) finns här. Lycka till, alla ni som fortfarande hoppas få tag på de eftertraktade biljetterna. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Eurovision 2024: De sista biljetterna släpps i morgon”

 1. Schlageroskar

  De har ju sagts att alla biljetter är slut sedan december’ och som du skrev “pinglan” kommer strö-släpp då och då.

  Är det “PR-trick” eller bara “nyhets-klick”?

  Gick just in och köpte biljetter till genrepet utan problem med massor av platser kvar!

  Ska bli trevligt det här

 2. Schlagerpinglan

  @Schlageroskar, Intressant! Det är kanske många som ångrat sina biljettköp och det därmed gjort att det finns fler “returer” än vanligt? Eller det brukar kanske alltid vara så? Oavsett, grattis till dig. 😀 En lyx att både få uppleva arena-stämningen och se TV-sändningen som den är tänkt att ses. 😀

 3. Schlageroskar

  Tack pinglan!
  Ja de känns kul få chansen titta på tävlingen när den ändå är i närheten.
  Kan ju vara som du skrev ångerbiljetter!
  fanns en del platser som var “2:a hands köp”.
  Men brukar vara lite klassiskt i sverige, att vi kastar oss över något ett halvår innan det är dags för att sedan med tiden inse att det kommit annat emellan när verkligheten hunnit ikapp:)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se