Nytt urvalssystem i Israel?

2007-05-14 (måndag)

Protesterna höjs i Israel mot hur IBA väljer ut landets bidrag. Bl.a. vill Shimrit Or (som skrev Hallelujah,1979 och Ein Davar, 2001) att en jury ska få välja ut vilken låt som Israel ska ställa upp med 2008. Först därefter ska IBA ordna så att en lämplig artist till låten väljs ut. (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Inte bara de västeuropeiska länderna är missnöjda med sitt resultat. De verkar dock vara inne på rätt spår. Det skadar nog inte att man lägger lite extra energi på att först och främst hitta en bra låt. Inte ens en superstjärna kan vinna med ett halvtrist bidrag. Se bara på Carola förra året…

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se