Dåliga siffror även i Frankrike

2007-05-16 (onsdag)

Endast 18,5% av de franska TV-tittarna valde att se på ESC-finalen 2007. (3,5 miljoner tittare jämfört med 5,2 miljoner förra året.) En TV-serie och en fotbollsmatch som sändes samtidigt med finalen följdes dock av 29,1% respektive 34,3% av tittarna.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Dåligt tecken. Utan stöd av tittarna i ”The big four” (Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Spanien) så har ESC verkligen problem. Hade Frankrike varit lite mer framgångsrikt så hade kanske intresset varit lite högre. Men hur kan de bli det, när en så bra och underhållande låt som årets ”L’amour à la Française” inte placerar sig bättre än trea från slutet?

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se