Många ESC-tittare på Irland

2007-05-20 (söndag)

Över 780 000 irländare tittade på finalen 2007, vilket t.o.m. är lite fler än förra året. Detta betyder att 53% av landets TV-tittare valde ESC framför andra program. Efter att Dervish gav Irland dess första sista-placering med “They Can’t Stop The Spring” så återstår det att se om intresset håller i sig till semifinalen år 2008.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Förhoppningsvis krävs det två bedrövliga år i rad för att tittarna ska börja svika. Förra årets 10:e plats, “Every song is a cry for love” med Brian Kennedy, kan ju knappast räknas som ett misslyckande. Men, folk är otåliga och det kommer nog att visa sig i nästa års tittarsiffror.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se