Verka prisad

2007-05-22 (tisdag)

Webplatsen “The House of Eurovision” delar varje år ut ett pris till den sämst klädda artisten i ESC: The Barbara Dex Award. Nästan 2000 röster kom in i år och 297 av dem lades på Verka Serduchka, Ukraina, som vann med 14 röster över ESC-vinnaren Marija Serifonic, Serbien. Trea blev Moldaviens Natalia Barbu.

De enda artisterna som inte fick några röster alls var tonårspunkbandet Anonymous från Andorra.

Slutresultat: Ukraina, Serbien, Moldavien, Grekland, Turkiet, Sverige, Bosnien, UK, Albanien, Ungern, Danmark, Frankrike, Lettland, Malta, Österrike, Irland, Polen, Slovenien, Schweiz, Israel, Belgien, Armenien, Rumänien, Ryssland, Tjeckien, Cypern, Montenegro, Vitryssland, Bulgarien, Georgien, Kroatien, Norge, Portugal, FYR Makedonien, Litauen, Finland, Spanien, Tyskland, Island, Estland, Nederländerna, Andorra
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Borde inte punkrockarna således få priset för bäst klädda artister? De förtjänar verkligen något efter att så snöpligt åkt ur semin.

Min personliga sämst-klädda-pris går utan tvekan till Moldaviens Natalia Barbu, hon som sjöng ”Fight” och hade byxorna långt under gränsen till sexigt och långt över gränsen till osmakligt. Slöjan var söt i alla fall.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se