Ännu mer Dima Bilan

2007-06-05 (tisdag)

Schlagerpinglan: Igår beklagade jag mig över att Elle Magazine nominerat Dima Bilan (”Never let you go”, 2006) till priset ”Dream Guy”. Idag läste jag på esctoday.com att han fått inte mindre än tre priser vid den ryska musikkanalen Muz-TV:s 5:e årliga musiktävling. Han vann i klasserna:

 • Bästa album 2007 (hans senaste album: ”Vremya Reka”)
 • Bästa låt 2007 (ryska versionen av ”Never let you go”)
 • Bästa artist 2007
 • Hur kan detta vara möjligt? Antingen så har han utvecklats som artist sedan 2006, eller så har Ryssland helt enkelt inte så många bra artister. Kan också vara så att tittarna har fått rösta och att ryska småtjejer är lika tokiga som svenska småtjejer. Dags att införa åldersgräns på mobiltelefoner och datoranvändande?

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  Kommentarer är avstängda.


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se