Sarbel säljer guld

2007-06-11 (måndag)

Sony BMG och Lampsi FM kommer att dela ut en guldskiva till Sarbel vid en tillställning på tisdag kväll. Hans singel “Yassou Maria” har nämligen sålt guld i Grekland. Den har även legat 11 veckor på den officiella grekiska singellistan och är för närvarande på plats nr 2. Detta är Sarbels andra guldskiva i karriären. Hans första album sålde också guld 2005.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Detta är egentligen ingen sensation eftersom det är en bra låt. Sedan är ju frågan om det är Sarbel som ska ha priset eller studiomännen. Det är ju trots allt de som slitit med att putsa väck alla hans falska toner från inspelningen.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se