Dagens skämt!

2007-06-17 (söndag)

Sasha och David (The Jet Set) uppträdde på den 44:e nationella polska sångfestivalen i Opole i södra Polen och fick där priset för “Årets låt“. Priset delas ut varje år i tio olika kategorier och röstas fram av diverse TV-tittare, radiolyssnare, tidningsläsare och internetanvändare. Låten som vann var Polens bidrag till ESC i år: ”Time to Party(Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Att låten kom på plats 14 i semifinalen och slog Cypern (“Comme ci, comme ca” med Evridiki) är illa nog. Men att ens komma på tanken att ge den en annan utmärkelse än “Årets kalkon” är mer än jag kan förstå. Solen skiner nog lite väl starkt i Polen just nu.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se