Perrelli släpper nytt album

2008-04-23 (onsdag)

Schlagerpinglan: Idag släpper Charlotte Perrelli sitt nya album “Hero“. Med tanke på hur aftonbladets Markus Larsson hyllade Sanna Nielsens nya skiva “Stronger” så var jag väldigt nyfiken på vad han tyckte om Charlottes nya.

Medan Sanna fick tre plus så fick Charlotte nöja sig med två. Lika besviken som han är på albumet är jag på hans recension. Han nöjer sig med att konstatera att det mesta förutom “Hero” är anonymt… inte mycket mer… inga exempel alls… bara lite svammel om Indiana Jones.

Expressens Anders Nunstedt överöser inte heller skivan med onödigt mycket beröm, men han har i alla fall gjort en riktig recension av albumet. Tre getingar fick den, medan Sannas “Stronger” fick två.

Det blev alltså oavgjort i antal getingar och plus till de båda skivorna. Frågan är om det blir lika jämnt när det kommer till försäljningen.

Uppdaterad 2008-04-23: Nu har de kompletterat Markus Larssons fattiga recension med små ljudsnuttar från alla låtarna på Perrellis album. Motsvarande tjuvlyssning av Sannas nya skiva hittar du här.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Perrelli släpper nytt album”

  1. Kevin

    Jag tycker att skivan är jättebra.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se