Se videon till “Empty room”

2008-03-26 (onsdag)

Schlagerpinglan: På aftonbladet.se kan man nu titta på videon till Sanna Nielsens bidrag till Melodifestivalen 2008, “Empty room“. Samma tidning har även en artikel om hur det gick till när videon spelades in på Bogesunds slott.

(På samma ställe finns även musikvideorna till Eskobars “Hallelujah new world“, Linda Bengtzings “Hur svårt kan det va?” och BWO:s “Lay your love on me“.)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Se videon till “Empty room””

 1. David

  Tycke rnog fortfarande Perrellis låt är några snäpp bättre än empty room

 2. David

  Har också kollat runt lite på låtar i olika länders nationella finaler. och insett att faktiskt Spanien hade flest bäst låtar(i mitt tycke) av alla. det hör ju inte till vanligheterna.

 3. Jessi

  Den var fin den 🙂

 4. Roberto

  david en sak kan jag säga om perrellis blöj låt att den lär inte få många poäng i finalen. kan väl tippa 40-50 poäng. hade sanna varit med istället så troligvist skulle poängen väl slutat runt 150-170. men den bästa låten har serbien. den balladen är lika stark som zeljko sjöng år 2004 lane moje. hoppas att den vinner. en annan sida albaniens låt suger.

 5. Schlagerpinglan

  David: Instämmer. “Empty room” är bra, men “Hero” är bättre.

  Jag hittade en del bra bidrag i den spanska uttagningen, men jag lyssnade bara på en bråkdel av de 500 låtarna. Borde ha funnits en hel del guldkorn där. Synd att inte juryn plockade upp dem.

 6. David

  roberto, tror du har helt fel Hero kommer stå ut som en riktigt bra poplåt medans Empty room skulle ha åkt ur redan i kvale.t.

 7. DDOK

  jag tycer att Armenien är den bästa och sirush sks vinna A R M E N I E N

 8. Marre

  Missa inte att Sanna ska uppträda i bingolotto imorgon kväll. Ryktet säger att hon ska framföra Empty Room!

  KRam

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se