Peruk eller blondering, Dea?

2008-04-02 (onsdag)

Schlagerpinglan: Vad har solist-tjejerna från Ukraina, Slovenien, Armenien, Grekland och Tjeckien gemensamt? Jo, de är alla brunetter. Hur kan då Charlotte Perrelli enklast stå ut från mängden? Jo, genom att vara blond. Att sedan förstärka detta genom att ha två blonda körtjejer måste ju närmast räknas som ett genidrag.

Enligt aftonbladet.se så kommer dock inte den blonda körtjejen Caroline Jönsson att få följa med till Serbien, utan hon kommer att bytas ut mot brunetten(!) Dea Norberg. Förhoppningsvis så inser någon hur viktig hårfärgen är och ser till att Dea får på sig en blond peruk innan hon äntrar scenen.

För inte kan väl Charlotte lägga ner åtskilliga timmar på att trimma figuren, göra vid naglarna, fixa en bling-bling-mikrofon med matchande klänning, öva in ett snyggt nummer o.s.v. om hon inte är medveten om hur viktigt det visuella är för ESC-upplevelsen?

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Peruk eller blondering, Dea?”

 1. Kevin

  Taget från Charlotte Perrellis blogg:

  Som många säkert läst i dagens kvällstidning så har jag tydligen sparkat Caroline (till höger om mig).
  Såhär ligger det till, Caroline är en toppen tjej och har gjort en strålande insats! När jag tackade ja till att vara med i MF så frågade jag självklart först min bästa vän Dea om hon ville köra bakom mig, hon gjorde det även -99. Hon tackade ja men strax därefter så fick hon ett erbjudande om att under våren åka en Europaturné, vilket ledde till att hon är uppbokad fram till 20 April. Vi bestämde att om det skulle gå hela vägen så skulle hon självklart få följa med till Serbien. Förfrågan gick därmed till Caroline som blev anställd via SVT för svenska schlagern. Där har ni storyn, ingen är sparkad. Ingen har gjort ett dåligt jobb, tvärtom. Jag är helnöjd med Carolines insats, hon är en klippa!

 2. Schlagerpinglan

  Kevin: Tack för infon. Då var den blonda kören inget genidrag trots allt… 🙂

  Jag misstänkte att det fanns en odramatisk anledning till bytet och att tidningen medvetet försökte dölja fakta. Därför var jag noga med att inte kritisera valet av Dea utan kom med en konstruktiv lösning i stället.

  Oavsett hur det var tänkt från början så är det ju slutresultatet som är det viktiga. Personligen tror jag att det blir ett starkare visuellt intryck om de två tjejerna bakom Charlotte är blonda. Om en av dessa är Caroline eller om det är en blond Dea spelar dock ingen roll.

 3. Mia

  Fast med lite insideinformation, från lokaltidningen http://www.ttela.se/artikelmall.asp?version=185143
  där Wictoria bor, ska de båda bakom Charlotte vara mörka/bruna i håret. Wictoria får färga det, då Dea är mörk av sig själv.
  Men det är bara information från tidningen, inget annat, det kan nog ändra sig både en och två gånger. Jag vet ju förstås inte egentligen hur det blir, då jag bara läser tidningen!
  Hur kommer det att funka då, om det båda är mörka? Tja, Charlotte är ju en stjärna, hon lyser av sig själv!! Verkligen!

 4. Schlagerpinglan

  Mia: Tack för länken. Jag är fullständigt övertygad om att tre blondiner gör större intryck än en ensam blondin, men jag sitter ju inte inne med alla fakta. Charlotte kanske känner sig tryggare på scenen om hon har någon med sig som hon känner väl och i så fall så är det kanske viktigare att körtjejerna matchar varandra än att de tvunget ska vara blonda.

 5. Kevin

  Varsågod Schlagerpinglan! Varje gång det står något konstigt i tidningen så förklarar Charlotte det tydligare och då är det ingen märkvärdigt alls. Så om man vill veta sanningen så ska man gå in på Charlottes hemsida! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se