I Don’t Wanna Leave

2009-05-05 (tisdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Polen
Bidrag: “I Don’t Wanna Leave” (video) (live) (text)
Artist: Lidia Kopania
Startnummer: nr 5 i semifinal 2

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Polen 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Till skillnad från Island, som ställer upp med en väldigt enkel ballad, så är Polens version betydligt mer komplicerad. Jag tror dock inte att det är till deras fördel. Kanske kan den uppskattas av juryn men TV-tittarna tycker nog bara att den är seg och tråkig… hur vacker den än är. Ingen finalplats.

Schlagerpinglan tycker: (Inte till final)
Polen hade en jättebra ballad i sin nationella uttagning, “Kilka Slów” med Artur Chamski, de men valde att skicka denna långtråkiga sak i stället. Mycket möjligt att det blir till att fylla på chipsskålen under Lidias nummer. Ingen finalist enligt mig.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “I Don’t Wanna Leave”

  1. Kerstin

    Jag har så svårt för ballader om de inte är otroligt vackra och dramatiska som t ex Molitva. Denna ballad glömmer man bort i samma sekund den är slut och i den här tävlingen gäller det ju att folk minns det man sjungt. Alldeles för platt och tråkig men tror ändå Polen hamnar i en final.

  2. Rickard

    Jag formligen älskar denna ballad. Den berör mig och jag hopaps den går vidare. Jag tror den hamnar utanför top 10, men att den blir “räddad” av juryn och går till final. Där kan den komma riktigt hyfsat till. Men som sagt, först ska den dit….

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se