Del-slutspurt i Finland

2009-10-15 (torsdag)

Schlagerpinglan: Tiden går fort. I dag är det den 15:e oktober och därmed den sista dagen för de i Finland som vill rösta på sin motsvarighet till Sveriges Webbjoker. Här är det 30 kandidater som tävlar om tre platser i den nationella finländska ESC-uttagningen.

Efter mycket velande har jag kommit fram till att jag hoppas på Roni Tran: “Star Power“, Saga Bloom: “Love like this” samt Henrik Anttila & Krister Anttila: “Yhtä juhlaa” . Vi får väl se hur det blir med den saken.

Om jag däremot skulle gissa resultatet så tror jag väldigt mycket på Geir Rönning: “I hate myself for loving you” men hoppas att jag får fel.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se