Lite ESC i korthet

2009-11-28 (lördag)

Här följer lite ESC-nyheter:

 • Årets spanska nationella uttagning till ESC går under namnet “Tu pais te necesita” (Ditt land behöver dig) med Uncle Sam och allt. Endast spanska medborgare och personer som varit bosatta i Spanien i minst två år är välkomna att skicka in sina bidrag. Mer info väntas snart.
 • Den 4:e december hålls en ceremoni då stafettpinnen lämnas över från Moskvas borgmästare till Oslos och Bærums dito. Då kommer även nästa års logga och temat för ESC 2010 att presenteras.
 • I december kommer Slovakien att namnge de bidrag som ska tävla i den första omgången av landets nationella ESC-uttagning som består utav tre föromgångar i mitten av januari samt en semifinal och en final.
 • Polens första wildcard har blivit avslöjat: VIR med “Sunrise“.
 • (Källor: esctoday.com, escsweden.com samt oikotimes.com)

  Schlagerpinglan: Efter några månader med relativ ESC-nyhetstorka så börjar det så smått att dugga in lite fler nyheter. Roligt att det händer saker. Nu ser jag dock mest fram emot måndag och de 15 MF-artister som då ska presenteras.

  Andra bloggar om: ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se