Frankrikes ESC-bidrag 2010

2010-03-20 (lördag)

Frankrike kommer, som vi länge vetat, att representeras av Jessy Matador i Eurovision Song Contest 2010. Det franska TV-bolaget har valt ut Jessy internt och hans bidrag, “Allez! Ola! Olé!” eller “Allez ola“, är tänkt att även promota FIFA World Cup.
(källa: esctoday.com)

Lyssna på Frankrikes ESC-bidrag 2010 här:
Jessy Matador – “Allez! Ola! Olé!”

Schlagerpinglan: Detta var ju lite annorlunda men samtidigt väldigt väntat. Låten i sig låter som väldigt många andra hejar-låtar, så där är inga nyheter. Det intressanta blir mest att se hur det hela fungerar i Eurovision och hur juryn kommer att ta emot den.

Själv vill jag gärna se ett live-framträdande med scenshow och allt innan jag säger för mycket. Det går dock inte att förneka att det är en väldigt glad och medryckande låt. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Frankrikes ESC-bidrag 2010”

 1. Alexander

  Vi kan räkna med att det blir minst en 24 plats hos juryn för det här bidraget.

 2. Rickard

  Den kommer komma sist eller i botten! Tittarna brukar inte ha något till övers för franska låtar, oavsett vilka det gäller! Och jag kan sätta en hundring på att juryn knappast kommer att överrösa den med storstilade poäng!
  Frankrike är dömda att komma dåligt resultatmässigt, men de hade ju förvarnat om att fokus istället ligger på att få till en sommarplåga till fotbolls-VM!

 3. Rickard

  Trist förresten att Ukraina bytte till den låt de nu har! Den är inte ett dugg bättre i mina öron (kanske lite), men en sådan låt som alla östländer kommer tokrösta på, vilket gör att den troligen tar sig till final! Farligt med tanke på att den är i samma semi som Sverige!

 4. Schlagerpinglan » Blog Archive » Frankrike: Alllez Olla Olé

  […] Tidigare på Schlagerpinglan: “Frankrikes ESC-bidrag 2010″ […]

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se