Vitrysslands (nya) ESC-bidrag 2010

2010-03-20 (lördag)

Vitryssland hade ju redan meddelat att gruppen Three Plus Two skulle representera landet med låten “Far Away” men nu har de ändrat sig. I stället kommer de att tävla med låten “Butterflies“, se länken nedan.

Lyssna på Vitrysslands ESC-bidrag 2010 här:
Three Plus Two – “Butterflies”
(källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Vitryssland brukar kunna skicka riktigt bra låtar och därför blev jag lite besviken när jag hörde ursprungsbidraget “Far Away“. “Butterflies” är däremot en stor ballad helt i min smak. Klarar de bara av att framföra den live så borde de kunna ta sig vidare till finalen. Ett bra byte, med andra ord.

Vitryssland tävlar i den första semifinalen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Vitrysslands (nya) ESC-bidrag 2010”

 1. Rickard

  Underbar låt! Sjunger de lika bra live som på videon kommer det inte bli några som helst problem att ta sig till final! Väl där kan en angenäm placering vänta 🙂

 2. DavidG

  mm. en ballad helt i min smak också som sagt.

  förövrigt helt utanför det här ämnet så tror jag att eurovision skulle må bra av att åka till något väst europeiskt land som typ, tyskland,belgien eller kanske schweiz.. tror det skulle locka tillbaka länder som monaco och österrike bland annat. kan vi då få med luxemburg och lichtenstein till nästa års tävling kan det bli intressant….

 3. Rickard

  Håller fullständigt med dig David! Det skulle ge ett ökat självförtroende till väst-länderna! Och visst hade det varit fantastiskt kul om Liechenstein, Monaco, Österrike och Italien kunde återvända! klassiska schlagerländer!

 4. Schlagerpinglan

  DavidG, Jepp, kan inte mer än hålla med dig angående Västeuropa. Förra året var en rolig trendbrytare men det behövs ju mer än ett lycko-år för att “småländerna” ska våga tro att de har en chans och vågar satsa. Håller tummarna för främst Tyskland. 🙂

 5. DavidG

  Japp för de senaste tio åren har det gått bra för östeuropa och de nordiska länderna. och de nordiska länderna typ som vi och norge osv…räknas av någon anledning inte iallaflal i eurovision sammanhang till västeuropa utan till just skandinavien/norden sådär.

  så unnar dessa andr aländer i väst en seger…men är int ehelt säker på att 2010 kommer bli året någon av de lädnerna vinner. mycket talar just nu för att vi åker till Baku i Azerbaijan 2011… tyvärr… kul med ett land långt, långt borta ifrån sverige dock… kanske en långresa kan locka tillbaka en del länder vad vet jag…exotiskt är de tju iallafall…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se