Italienska X Factor startar

2010-09-08 (onsdag)

Den fjärde säsongen av italienska X Factor har startat. De andra åren har vinnaren gått direkt till San Remo-festivalen men så blir det inte i år. Vad som händer med vinnaren i stället har inte avslöjats ännu men möjligheten finns att han/hon/de blir Italiens representant/er i Eurovision Song Contest 2011. Än så länge har dock inget bekräftats. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Kan det verkligen vara sant? Är Italien på väg mot den efterlängtade ESC-comebacken? Eller är det bara ett slugt PR-trick från teamet bakom “X Factor”?

Med tanke på hur mycket publicitet och intresse som TV-programmet får i och med dessa rykten så skulle man kunna misstänka att det endast rör sig om en kupp. Själv avvaktar jag ett tag och inväntar lite fler ESC-garantier innnan jag hoppar på “X Factor”-tåget.

För er som vågar hoppas och vill läsa in er lite på tävlingen så hänvisar jag till dess engelskspråkiga sida på wikipedia.org.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Italienska X Factor startar”

  1. Rickard

    Usch! Jag hoppas verkligen det är ett PR-trick! Italien får inte gå tillbaka till ESC! Deras musik är för bra för den tävlingen!

  2. Schlagerpinglan

    Rickard, Jag har lite blandade känslor. Å ena sidan känns det som att det är det bästa som kan hända. Å andra sidan så har jag hoppats på detta i så många år att de förmodligen inte kommer att kunna leva upp till förväntningarna. Kanske bättre att minnas dem som de var… kanske… 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se