Inget Andorra 2011

2010-10-06 (onsdag)

Andorras TV-bolag RTVA har meddelat att Andorra inte kommer att vara med i Eurovision Song Contest 2011. Anledningen är att de helt enkelt inte har råd.
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Precis som förra året så hoppades man ju in i det sista att det skulle komma ett positivt besked från det lilla landet men ännu en gång så hoppades man tydligen förgäves. Nu verkar det ju inte ens som att deras comeback kommer på ett antal år, vilket bara är att beklaga. Jag håller tummarna för att det trots allt inte dröjer alltför länge.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Inget Andorra 2011”

  1. Alexander

    Stackars Andorra, jag saknar dom verkligen. Dom som alltid kommer med sina lite udda och charmiga bidrag som man alltid blir glad av (med undantag 2006). Dom är ett sånt där land som ger tävlingen liv, och ESC i Oslo det här året känndes lite tomt utan dom. Jag håller tummarna tills dom spricker att Andorra hittar några sponsorer och kommer till Tyskland med ett bidrag på katalanska, detta vackra språk som jag verkligen saknar.

  2. Schlagerpinglan

    Alexander, Kan inget annat än att hålla med dig angående språket. En stor del av charmen med Eurovision är ju de många vackra språken. Förhoppningsvis kommer Andorra tillbaka inom en snar framtid, men det ser ju inte ljust ut.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se