Dansk final den 26:e februari

2010-10-15 (fredag)

Danmarks nationella uttagning till Eurovision Song Contest 2011, Dansk Melodi Grand Prix, består utav en enda final. Den kommer att avgöras den 26:e februari i Ballerup Super Arena, ca 16 km från Köpenhamn. Biljetterna släpps på billetnet.dk den 30:e oktober klockan 10. (Källor: dr.dk och wikipedia.org)

Schlagerpinglan: Eftersom både Norge och Finland bestämt sig för att ha sina finaler den 6:e februari så var det ju för väl att inte Danmark också valde det datumet. Nu sammanfaller den danska finalen i stället med Malmös MF-deltävling men det ska väl fungera det också.

Mer om Dansk Melodi Grand Prix 2011 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se