Polens fem första finalister

2011-01-04 (tisdag)

Polen kommer, som tidigare meddelats, att sända finalen av sin ESC-bidrags-uttagning, Krajowe Eliminacje 2011, den 14:e februari. Nu har TV-bolaget avslöjat de första fem finalisterna, se nedan. Eventuellt så kan det tillkomma ett antal wildcards.

Fem av finalisterna i Polens Krajowe Eliminacje 2011:
Jestem“, Magdalena Tul (Magdalena Tul)
Ktos Taki Jak Ty“, Anna Gogola (Tomasz Zaliszewski, Romuald Lipko)
“Maybe”, Roan (Tobiasz Staniszewski)
“Control”, The Positive (Mateusz Krautwurst)
Supergirl“, SheMoans (Malgorzata Szpitun, Krzysztof Pszona)
(Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Schlagerpinglan: Enligt esctoday.com så har låten “Control” legat ute på YouTube redan i november 2009 och bör därmed, om uppgiften stämmer, bli diskad förr eller senare. Av de tre bidragen de länkade till så föll jag direkt för den väldigt enkla “Ktos taki jak ty“. Något säger mig dock att jag kommer att ha tröttnat på den långt innan det är dags för final.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se