Inför kvällens tyska semifinal

2011-01-31 (måndag)

I kväll börjar Tyskland sin nationella uttagning till Eurovision Song Contest 2011 genom en första semifinal där förra årets ESC-segrarinna Lena framför sex låtar. De bedöms av en jury men det är tittarna som bestämmer vilka låtar som går vidare till finalen den 18:e februari.

Tysklands ESC-uttagning, Semifinal 1, 31/1 2011:
När? klockan 20:15 CET
Var? Pro7 (samt här)
Lyssna på låtarna: Efter showen läggs klipp upp på tvtotal.de
Till final: Tittarna röstar vidare tre av låtarna till finalen.

Schlagerpinglan: Lena var min favoritartist i förra årets ESC och jag tycker verkligen om hennes stil men tolv låtar uppdelade på två semifinaler kan nog bli lite för mycket av det goda. Ett bra tillfälle att varva med andra länders finalister (t.ex. Moldavien och Belgien) om man inte redan lyssnat in sig på dem. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se