Turkiets ESC-bidrag 2011

2011-02-26 (lördag)

I går presenterade Turkiet sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2011. Vi visste ju redan att TV-bolaget valt ut gruppen Yüksek Sadakat internt och att de skulle sjunga på engelska. Nu vet vi även att låten heter “Live it up” och går att lyssnas på här nedan.

Lyssna på Turkiets ESC-bidrag 2011 här:
Yüksek Sadakat – “Live It Up”

Schlagerpinglan: Första intrycket av låten var ganska blekt men den växte till sig över natten och låter numera riktigt bra i mina öron. Här är det inte frågan om de tar sig vidare till final eller inte utan vilken placering de får i finalen. Blir det topp-tio, topp-fem eller kanske t.o.m. ännu bättre? När det gäller Turkiet är allt möjligt.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se