Armeniens ESC-bidrag 2011

2011-03-07 (måndag)

I lördags så valde Armenien ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2011 genom att intern-valda Emmy fick uppträda med fyra olika låtar. Vinnarlåten, “Boom Boom“, utsågs av en kombination av jury- och teleröster.

Lyssna på Armeniens ESC-bidrag 2011 här:
Emmy – “Boom Boom”

De tävlande bidragen i Armeniens ESC-final 2011:
Boom Boom”, Emmy
Goodbye”, Emmy
Ayo”, Emmy
Hi”, Emmy
(källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Njae… ingen av de fyra låtarna föll mig i smaken. Eventuellt var “Ayo” lite bättre än de övriga men endast marginellt.

Landet som förra året bjöd på den magiska “Apricot Stone” ger oss i år en låt utan djup men med ett disco-beat och en superenkel “jag-är-kär”-text.

Visst svänger det och Emmy verkar gullig och glad men jag hade hoppats på lite mer än det här. Vi får väl se hur resten av ESC-publiken tar emot den, för enkelt och svängigt fungerar ju ibland.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Armeniens ESC-bidrag 2011”

 1. Rickard

  Jag var skeptisk första sekunderna, men tror faktiskt detta bidrag kan gå riktigt bra. Armenien har ju aldrig hamnat utanför topp 10 och i år kommer de vara med och slåss runt den placeringen tror jag!

 2. Rickard

  Schlagerpinglan, har två frågor till dig!

  Är det sant att Portugals bidrag kan diskas?

  Vad tycker du om Frankrikes låt? Den är otroligt svår att bedömma! Jag tror den kommer gå relativt bra, men har inte sett framträdandet ännu!

 3. Schlagerpinglan

  Rickard, Eftersom artisterna i Portugal öppet medger att bidraget har ett politiskt budskap så är det väl ganska troligt att det blir diskat. Det kommer att diskuteras vid mötet den 14:e.

  Jag tycker att Frankrikes låt är väldigt bra men känner att jag nästan tappar intresset efter ett tag. Tror dock att det kan gå väldigt bra för Frankrike, om sångaren håller kvar intresset hos publiken.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se