San Marino: Stand By

2011-04-22 (fredag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten presentation av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2011.

Land: San Marino landets ESC-historik
Bidrag: “Stand By” musikvideolive-framträdande
text
Artist: Senit Senit.sm
Startnummer: nr 12 i semifinal 1
Uttagning: Bidraget valdes ut internt av landets TV-bolag.
Tidigare på Schlagerpinglan: “San Marinos ESC-bidrag 2011”
Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com eurovision.tv

Extra: Intervju-klipp med Senit av eurovision.tv, esctodayTV, escdaily.com, oikotimes.com och esctodayTV ytterligare en gång.

Odds-listor: Ej vidare till final & botten-sju av de 43

Schlagerpinglan tror: Inte till final
Trots att låten är ganska vacker och behaglig så tror jag att den är alltför menlös för att ha någon chans till en finalplats. Kanske kan juryn ge några kvalité-poäng till den men TV-tittarna lär nog glömma bort att rösta på den.

Schlagerpinglan tycker: Till final
Av någon anledning så får jag enorma nostalgikänslor av detta bidrag. Varför vet jag ej men det gör i alla fall att jag får väldigt positiva känslor av låten och därför (i nuläget, innan jag sett scenframträdandet) hoppas på en finalplats för Senit.

Läs även om: Schweiz, Kroatien, Azerbajdzjan, Ukraina, Armenien, Cypern, Bulgarien, Bosnien och Hercegovina

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “San Marino: Stand By”

 1. Kerstin

  För mig är det här en låt som inte berör mig ett dugg när jag hör den och har glömt den när den är slut. Jag tycker den är tråkig och ett sömnpiller. Det är något med hennes röst också som jag stör mig på. Ingen final.

 2. Rickard

  Instämmer helt och hållet! Bra sångerska men en låt som är glömd i smma stund som den är slut. Ingen final

 3. Daniela

  För mig är det här däremot en personlig favorit från årets ESC, och faktum är att jag inte ens skulle ha någonting emot att se den sluta som vinnare i Tyskland! 🙂 Av oddslistorna att döma är jag väl ganska ensam om den åsikten, men jag har från första stund tyckt att det här är en väldigt vacker, behaglig och gripande ballad, och jag skulle som sagt gärna se den nå en framskjuten placering i finalen. Att det sedan förmodligen inte kommer att gå så är en helt annan sak; man kan ju alltid hoppas och önska! 🙂 Jag får också stora nostalgikänslor av det här bidraget, speciellt av förhandsvideon, som av någon anledning för mig tillbaka till de tider då jag började följa med ESC för ca 10 år sedan. 🙂 5 poäng.

 4. Schlagerpinglan

  Daniela, Roligt att se att man inte är ensam om att få positiva nostalgikänslor av bidraget. Speciellt när man inte riktigt kan förstå varför de uppkommer. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se