Lettland: Angel in disguise

2011-05-08 (söndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten presentation av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2011.

Land: Lettland landets ESC-historik
Bidrag: “Angel In Disguise” ESC-videoofficiell video
NF-framträdandetext
Artist: Musiqq MusiqqOfficial.com
Startnummer: nr 17 i semifinal 2
Uttagning: Landets ESC-uttagning, “Eirodziesma 2011”, bestod utav två semifinaler, en Andra Chansen samt en final. Av de ursprungliga tjugo bidragen så gick elva av dem till finalen, där först juryn och tittarna tillsammans utsåg de tre bästa. Därefter fick tittarna själva utse vinnaren.
Tidigare på Schlagerpinglan: “Lettlands ESC-bidrag 2011”
Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
esctoday.com eurovision.tv

Extra: Intervju-klipp med Musiqq av eurovision.tv, escdaily.com, esctodayTV och okotimes.com.

Odds-listor: Ej vidare till final & placerad runt plats 27 av de 43

Schlagerpinglan tror: Inte till final
TV-tittarna kan säkert belöna Lettland för den lättsmälta refrängen som fastnar direkt men det borde inte räcka till final ändå för juryn borde dra öronen åt sig ungefär där låten övergår till dagis-rap.

Schlagerpinglan tycker: Inte till final
Trots att jag är väldigt förtjust i låtens refräng och tycker om sångarens raspiga röst så anser jag inte att “Angel in disguise” tillhör semifinalens tio främsta. Den något speciella låttexten har jag numera överseende med men rapparen, han är fortfarande ett stort “nej” för mig.

(Se även Lettlands första rep på Tysklands-scenen.)

Läs även om: Schweiz, Kroatien, Azerbajdzjan, Ukraina, Armenien, Cypern, Bulgarien, Bosnien och Hercegovina, San Marino, Belgien, Malta, Rumänien, Vitryssland, Irland, Litauen, Island, Turkiet, Ungern, Albanien, Moldavien, Nederländerna, Slovenien, Slovakien, Finland, Ryssland, Portugal, Danmark, Norge, Grekland, Estland, Sverige, Makedonien, Österrike, Israel

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Lettland: Angel in disguise”

 1. Kerstin

  Gillar det inte. Ingen final.

 2. Rickard

  Nej, det här fungerar inte! Inge övriga kommentarer! Ingen final

 3. Daniela

  Jag håller med dig Schlagerpinglan om att refrängen är rätt bra; trevlig, trallvänlig och lätt att ta till sig, och dessutom känns låten inte heller som någonting man har hört förut, vilket också är ett stort plus. Hade det inte varit för rapparens parti kunde jag nog ha övervägt en finalplats för det här bidraget, men hans malplacerade och totalt onödiga entré förstör enligt min åsikt det annars ganska positiva helhetsintrycket, och därmed blir det bara 2/5 poäng från mig. Ingen final.

 4. Crillz

  Tyckte att den skulle komma till final Låten håller ett bra tempo och refrängen mysig 5/5 den enda negtativa är på live att bakrunds rösten är lite dålig

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se