Lite ESC- & MF-uppdateringar

2012-11-05 (måndag)

Schlagerpinglan: Efter en kortare period där uppmärksamheten varit riktad åt annat håll har nu Schlagerpinglan uppdaterats med (förhoppningsvis) allt som hänt under den senaste tiden och är nu redo för en intressant MF- och ESC-höst.

Bland “nyheterna” hittar ni länkar till de tävlande bidragen i helgens deltävling i Litauen, resultatet av Schweiz första regionsfinal, lite info om uttagningarna i Albanien, Vitryssland, Ungern, Danmark, Lettland och Irland samt konstaterandet att #melfest numera är Melodifestivalens officiella hashtag.

Slutligen så har även min samlingssida uppdaterats med ytterligare lite smått och gott om hur långt de olika ESC-länderna kommit i sina Eurovision-planer. Så, då var vi redo för alla nyheter som hösten/vintern har med sig. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se