Precis som utlovat så presenterades det idag smakprov på två av de låtar som internvalda El Sueño de Morfeo kommer att tävla med vid Spaniens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013 den 26:e februari.

Förutom de två smakproven så presenterades även två andra låtar som allmänheten kan rösta på i en onlineomröstningRTVE:s hemsida fram till den 11:e februari. Den låt som vinner blir det tredje bidraget i den spanska finalen.

Alla de fyra låtarna, se nedan, är skrivna av bandmedlemmarna själva, d.v.s. David Feito, Raquel del Rosario och Juan Suárez.

Länkar till smakprov på Spaniens två internt utvalda finalbidrag:
Contigo Hasta El Final” (With You All The Way), El Sueño de Morfeo (1:18)
Dame Tu Voz” (Give Me Your Voice), El Sueño de Morfeo (1:31)

Länkar till bidragen som tävlar i online-omröstningen om sista finalplatsen:
Revolución” (Revolution), El Sueño de Morfeo
Atrévete” (Dare), El Sueño de Morfeo
(Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning så känns det lovande men inte helt övertygande. Båda online-bidragen tilltalar mig på något sätt fast utan att ha den där wow-faktorn. Jag lutar nog, för tillfället, åt “Revolucion” som känns lite mer direkt. Vi får väl se vad som händer efter ytterligare några lyssningar. Förra årets spanska bidrag, “Quédate conmigo“, föll jag ju inte för förrän Pastora Soler framförde den i ESC-finalen, så med tiden kan mycket hända. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se