Nu på lördag, den 9:e februari, avgörs den andra kvartsfinalen av tre av “A Dal“, Ungerns uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013. Vid varje deltävling tävlar 10 bidrag och 6 stycken av dessa går vidare till semifinalerna den 23:e och 24:e februari. Här nedan ser ni länkar till bidragen som tävlar denna vecka:

Startfältet i Ungerns “A Dal 2013”, Kvartsfinal 2, 9:e februari:
Kedvesem“, Bye Alex
Mindhalálig várni rád“, Éliás Gyula
Új generáció“, Janicsák Veca
My baby“, Kállay Saunders András
Ne engedj el“, Odett
A szeretet él“, Plastikhead feat Gáspár Laci
Puzzle“, Rami
Hadd legyen más!“, Szabó Ádám
Holnaptól“, Vastag Tamás
Csak te légy“, Völgyesi Gabi
(Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Schlagerpinglan: Egentligen hade jag inte tänkt följa “A Dal” speciellt nog men då den första deltävlingen, se resultatet här, blev en positiv överraskning så beslutade jag mig för att låta även denna uttagning få sin välförtjänta uppmärksamhet. 😀

Bland den andra deltävlingens bidrag finns det däremot inget som sticker ut lika mycket som jag tyckte “Csak állj mellém” gjorde förra veckan men här finns ett par som skulle kunna växa till sig och överraska på lördag. Speciellt “Csak te légy“, som både är lugn och behaglig och medryckande på samma gång, har jag stora förhoppningar på. 😀

Mer om Ungerns uttagning till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se