ΕRT, TV-bolaget i Grekland, samarbetar i år med MAD TV med organisationen av landets nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013 som går under namnet “Eurosong 2013, a MAD show“. Idag fick allmänheten lyssna på de fyra tävlande bidragen för första gången, se länkar nedan.

Själva finalen kommer att hållas den 18:e februari och lär gästas av ESC-stjärnor som Helena Paparizou (Grekland 2005), Vicky Leandros (Luxemburg 1972), Alexander Rybak (Norge 2009), Kostas Martakis (Greklands NF 2008), Ruslana (Ukraina 2004), Dima Bilan (Ryssland 2008) och Marija Serifovic (Serbien 2007).

Länkar till final-bidragen i Greklands “Eurosong 2013, a MAD show”:
Alcohol is free“, Koza Mostra feat. Agathonas
Chilies kai mia nichtes“, Aggeliki Iliadi
Angel“, Alex Leon ft Georgina
One last kiss“, Thomai Apergi
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Man ska inte ta ut för mycket i förväg men med tanke på hur många stjärnor som uppges vara bokade så ser det uppenbarligen ut som att det blir en nationell uttagning i Grekland trots allt. 😀 Bidragen då? Jodå, de är av det blandade slaget med både traditionella tongångar och lite mer moderna inslag. Där fanns inget som jag fastnade för med en gång utan de kommer förmodligen att behöva ett antal lyssningar innan det klickar… om någon av dem nu gör det överhuvudtaget. Jag är lite tveksam till det, men man vet aldrig.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se