I dag, söndagen den 24:e februari, kommer både Rumänien och Ungern att sända sina andra semifinaler inför Eurovision Song Contest 2013. Om ni har planer på att se någon av dem eller försöka er på en kombination så hittar ni all relevant information i korthet här nedan:

Rumänien: “Selecţia Naţională″, Semifinal 2:
Tid: kl. 20:00 CET – Webbsändning: eurovision.tvr.ro
Förutsättningar: 50/50 av jury- och tittarröster utser 6 finalister
Tävlande bidrag: “Lyssna på de 16 tävlande bidragen

Ungern: “A Dal 2013″, Semifinal 2:
Tid: kl. 20:15 – Webbsändning: dunaworld.hu
Förutsättningar: Juryn väljer ut 2 finalister, sedan väljer tittarna ut ytterligare 2 finalister
Tävlande bidrag: “Lyssna på de nio tävlande bidragen

Schlagerpinglan: När de båda ländernas första semifinaler avgjordes i går så var jag snäll nog att låta datorn vara stängd och gav Melodifestivalen 100% av min uppmärsamhet. I efterhand har jag kollat igenom vad som hände (se resultaten av Ungerns & Rumäniens semifinaler) men i kväll blir det till att försöka se de båda deltävlingarna live. Jag önskar er alla en lika trevlig kväll som jag själv planerar att ha. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se