Frankrikes ESC-bidrag 2013

2013-03-14 (torsdag)

Det har tidigare meddelats att Frankrike kommer att ställa upp i Eurovision Song Contest 2013 med internvalda Amandine Bourgeois och låten “L’enfer et moi“. I går lades då först ett litet enminutersklipp av bidraget upp och det följdes senare av fullversionen. I dag har även den officiella videon presenterats, se länk nedan.

Frankrikes ESC-bidrag 2013:
L’enfer et moi“, Amandine Bourgeois (officiell video)

Schlagerpinglan: Ett stort plus för språkvalet och attityden men ett ännu större frågetecken för bidraget i stort. Precis som i fallet med Nederländerna (som jag dock kände mig mer positiv inför) så är detta ett bidrag där framträdandet kommer att vara avgörande för om jag ska uppfatta det som ett långtråkigt eller originellt och förtrollande bidrag. Det blir till att vänta och se. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Frankrikes ESC-bidrag 2013”

  1. Rickard

    Älskar detta! Klockrent! Precis som jag älskade Nederländerna har denna samma härliga riff! Vet att det inte går hem hos den stora massan men kanske hos juryn!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se