Schlagerpinglan: Vi är inne i en period då det ena ESC-bidraget efter det andra förses med en officiell video. Jag sticker dock in med en video till ett bidrag som inte riktigt nådde ända fram, nämligen “Bombo” med Adelén som kom tvåa i den norska ESC-uttagningen, se relevanta länkar nedan.

Länkar till två versioner av Adeléns “Bombo”:
Bombo”, Adelén (officiell video)
Bombo”, Adelén (liveframträdande i MGP 2013)

Schlagerpinglan: Vid den norska MGP-finalen, se resultatet här, så kom Adelén på en hedrande andraplats med enbart Margaret Bergers “I Feed You My Love framför sig, vilket jag tycker var helt rätt val av Norge. Adeléns härligt svängiga låt är i mitt tycke nästan lika bra men då jag aldrig var riktigt förtjust i hennes live-röst så är ovanstående video varmt välkommen. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se