Makedoniens nya ESC-2013-bidrag

2013-03-15 (fredag)

Efter att Makedonien presenterat sitt ursprungliga internval till Eurovision Song Contest 2013, “Imperija“, så fick de motta mycket negativ kritik både mot låten och den tillhörande videon.

Nu har TV-bolaget MKRTV presenterat ett nytt bidrag, se länk nedan, som Esma Redžepova & Vlatko Lozanoski kommer att tävla med i Malmö. Låten heter “Pred da se razdeni” (“Innan gryningen”) och är skriven av Darko Dimitrov, Magdalena Cvetkoska och Lazar Cvetkovski. (Källa: escwebs.net)

Lyssna på Makedoniens ESC-bidrag 2013 här:
Esma Redžepova & Vlatko Lozanoski – “Pred da se razdeni”
(Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Just när man började inse att det ursprungliga bidraget inte var så dumt så meddelade de att “Imperija“ skulle skrotas. Det blir m.a.o. till att börja om från början igen men eftersom det redan flyger runt rykten om att även “Pred da se razdeni” kan komma att bytas ut så inväntar jag måndagen den 18:e (deadline för TV-bolagen att lämna in sina bidrag till EBU) innan jag fäster mig alltför mycket vid Makedoniens nya bidrag. 😉

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Makedoniens nya ESC-2013-bidrag”

  1. Adri

    Nästan så att jag hoppas att de byter ut denna också. denna t mycket sämre än Imperija tycker jag. Detta känns lite som sloveniens bidrag 2010 fast med andra genrer “i duell”

  2. Rickard

    Tycker att de har bytt från ett starkt bidrag till ett annat som tur är! Tror på en bra placering! Topp 15 i finalen är nog rimligt! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se