I dagarna presenterade Belgien sitt nyinspelade bidrag till Eurovision Song Contest 2013, d.v.s. “Love Kills” med internvalda Roberto Bellarosa. Här nedan ser ni länken till dess tillhörande, officiella video:

Belgiens ESC-bidrag 2013:
Love Kills“, Roberto Bellarosa (officiell video)
Love Kills“, Roberto Bellarosa (final-framträdande)

Schlagerpinglan: Som sagt, den nya versionen av låten faller mig betydligt bättre i smaken än den gamla men jag vill se live-framträdandet innan jag vågra tro alltför mycket på det.

Mer om Belgiens uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Belgiens ESC-bidrag 2013”

  1. Davve

    Även om jag tycker personligen att You är ett av Sveriges svagaste bidrag till eurovisionen nånsin.. Så är det ändå kul att läsa på olika betting sidor att vi ligger 2:a och lägst 4:a på alla betting bolagen. Bådar gott…

  2. Schlagerpinglan

    @Davve, Det är alltid svårt att bedömma sitt eget bidrag (själv tycker jag det blir bättre och bättre för varje vecka som går) men att oddssättarna ser så positivt på det är väldigt glädjande. Nu när det är på hemmaplan och allt så hade det ju varit skoj att hamna på i alla fall övre halvan av resultatlistan 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se