Cypern är ett av de länder som i dagarna presenterat den officiella videon till det bidrag som tävlar för dem i Eurovision Song Contest 2013. I det här fallet så är det balladen “An me thimase” med internvalda Despina Olympiou det rör sig om, se länkar nedan.

Cyperns ESC-bidrag 2013:
An me thimase“, Despina Olympiou (officiell video / ny version)
An me thimase“, Despina Olympiou (första presentationsvideon)

Schlagerpinglan: Lungt, behagligt och vackert. Jag tycker inte att versionerna skiljer sig så väldigt mycket åt men tydligen har något hänt sedan sist jag hörde den. Jag tror fortfarande att den kan få väldigt svårt att ta sig vidare till finalen, men nu låter den i alla fall så pass bra i mina öron att jag inte skulle ha något emot om den skrällde sig vidare. 🙂

Mer om Cyperns bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se