I dag hölls en presskonferens där Ryssland presenterade den officiella videon till “What if“, bidraget de tävlar med i Eurovision Song Contest 2013. Länkarna till den internvalda sångerskan Dina Garipovas videor hittar ni här nedan.

Rysslands ESC-bidrag 2013:
What if“, Dina Garipova (officiell video)
What if“, Dina Garipova (första presentationsvideon)

Schlagerpinglan: Detta är ett av de många “svensk-bidrag” som tävlar i årets ESC och precis som de flesta andra så är det en stark ballad som växer med antalet lyssningar. För tillfället är Dina på min topp-tio-lista men till skillnad från många andra bidrag, som brukar stärka sina aktier hos mig när videon presenteras, så blev jag i det här fallet i stället lite tveksam. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Mer om Rysslands bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se