Ungern valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2013 genom uttagningen “A Dal“, bestående av tre deltävlingar, två semifinaler och en final. Vann gjorde till slut ByeAlex med “Kedvesem (Zoohacker Remix)“. Här nedan hittar ni den officiella videon till bidraget:

Ungerns ESC-bidrag 2013:
Kedvesem (Zoohacker Remix)“, ByeAlex (officiell video)
Kedvesem (Zoohacker Remix)“, ByeAlex (framträdande)

Schlagerpinglan: Som synes av min semifinal-2-topplista så är “Kedvesem” en av de bidrag som jag för tillfället hoppas tar sig vidare till ESC-finalen. Eventuellt kan det bli lite enformigt i längden men det är något med själva känslan i låten som jag, om jag är på rätt humör, tycker är väldigt behagligt.

Mer om Ungerns uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se