Den officiella videon till Georgiens bidrag i Eurovision Song Contest 2013, “Waterfall” med internvalda Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani, hittar ni här nedan.

Georgiens ESC-bidrag 2013:
Waterfall“, Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani (officiell video)
Waterfall“, Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani (presentations-video)

Schlagerpinglan: Georgien tävlar i den andra semifinalen och trots att jag för tillfället inte har den bland mina tio främsta favoriter så tror jag nog att det ska mycket till för att de ska missa finalen. Starka ballader framförda av duktiga artister har en förmåga att gå hem. 🙂

Mer om Georgiens uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här medan resten av de tävlande ländernas officiella videor finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Georgiens ESC-bidrag 2013”

  1. Rickard

    Jag älskar låten fast jag inte borde göra det! Men den är just nu på min topp 10 och har ett sound som inte går att motstå för en som jag som gillar ballader! 🙂

  2. Micke

    Instämmer helt med Rickard. Vet inte vad du menar med att du inte borde gilla den men för mig innebär det att jag inte borde gilla den för att det är en svensk som skrivit den och givit den till ett annat land. Hatar sånt men älskar låten.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se