SVT:s Inför Eurovision Song Contest 2013 blev inte riktigt vad man kan kalla för en bejublad succé då man av någon anledning helt slopade programmets kärna: d.v.s. panelen. I stället så kommer SVT, i vad som verkar vara ett försök att återskapa den älskade nordiska panelen, att lägga upp fyra artiklar på svt.se där fem nordiska ESC-tyckare ger sina åsikter om de tävlande bidragen.

Panelen består av Thomas Lundin (Finland), Ole Tøpholm (Danmark), Wivian Renee Kristiansen (Norge), Regína Ósk (Island) och Gustav Dahlander (Sverige). Den första delen hittar ni här. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Visst tycker jag att det är ett bra initiativ att sätta ihop en nordisk panel och visst läser jag gärna vad olika personer tycker om de tävlande bidragen, men… jag saknar den riktiga nordiska panelen. Det är inte detsamma att läsa en text som att se åsikterna levereras i ett välproducerat program. Nåja, hoppet är det sista som överger en, säger de. Kanske nästa år… 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “SVT:s “Nordiska panelen” 2013 – Del 1”

  1. Kristina

    Håller helt med men lite positivt ändå att de tydligen tagit till sig kritiken och inte bara sopar det under mattan. Men visst det är som du säger inte detsamma att läsa en text som att se Thomas Lundin stå där framför oss med sitt engagemang och kunskap.

  2. Rickard

    Håller också med! Det inte optimalt men det är ett steg i rätt riktning! Svt lyssnar och det är bra! Den nordiska panelen är på väg tillbaka! 🙂

  3. jompa

    Blev lite besviken; bara ett gäng schlagerfans som alla tycker likadant. Thomas Lundin läser jag gärna. Ser dock att det är samma text som redan tryckts på qx.se. De andra har jag inte mycket till övers för.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se