Esma & Lozano representerar, som vi alla vet, Makedonien i Eurovision Song Contest 2013 med internvalet “Pred da se razdeni“. I går släpptes den officiella videon, se länk nedan, där bidraget sjungs på både engelska, makedonska och romani.

Makedoniens ESC-bidrag 2013:
If I could change the world“, Esma & Lozano (officiell video)

Schlagerpinglan: I jämförelse med de många andra versionerna som finns av låten, som ni hittar här, så tycker jag att detta lät riktigt bra. De engelska partierna låter helt OK i mina öron men det är först när låten når fram till den riktiga, makedonska refrängen som alla bitarna faller på plats. Som sagt, hade bidraget framförts helt på makedonska med Vlatko som soloartist så hade det varit en given finalist enligt mig… men nu är det ju inte så.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se