Adresse Malmö (ESC 2013): Del 1

2013-05-03 (fredag)

Schlagerpinglan: Då jag redan skrivit lite om både Sveriges och Finlands “Inför ESC”-program så är det väl inte mer än rätt att jag även uppmärksammar “Adresse Malmö“, som är Norges version av detta fenomen.

Den första delen sändes i förrgår och finns nu på nrk.no. Programledare är Jenny Skavlan och panelen, som levererar åsikter, betyg och försöker förutse vinnaren av Eurovision Song Contest 2013, består av Elisabeth Andreassen, Didrik Solli-Tangen, Ingeborg Heldal, Tarjei Strøm, Vivi Stenberg och Ronny Brede Aase.

Själv har jag endast hunnit se en liten del av programmet men den delen var klart sevärd och jag ser fram emot att sätta mig ner i lugn och ro och avnjuta resten vid ett lämpligare tillfälle. Tack för det, NRK! 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Adresse Malmö (ESC 2013): Del 1”

 1. Olle

  Tack för tipset! Väldigt bra programledare och rolig panel, detta kan SVT börja sända istället. 🙂

 2. Micke

  Jag tycker inte om dig Schlagerpinglan. Nu blev jag ju påmind om hur det såg ut i den svenska “inför ESC” innan detta året då vi istället blev serverade programmet “konsten att hålla sig vaken”. Nu var du inte snäll 🙂 Just kiding

  Seriöst så blev jag glad att se detta när jag såg själva upplägget för det var nostalgi långt ifrån det vi numera serveras i ett program de säger sig ha gjort för att ge oss något EXTRA. Give me a break 🙂 Tyvärr tyckte jag dock inte om det norska programmet i övrigt för det var alldeles för mycket Måns Zelmerlöw still där det mer handlade om att skratta ut och håna artisterna. Synd för det hade varit roligt att se ett riktigt “inför ESC” i år också. Tyckte absolut minst om han Ronny som säkert är släkt på långt håll med Zelmerlöw. Att säga att ett bidrag inte har i ESC att göra är så lågt att han borde vara bannlyst från alla TV-uppdrag i resten av sitt liv. Jag hatar Montenegros bidrag men inte ens efter min sämsta dag i livet skulle jag sjunka så lågt att jag skulle säga att den inte har i ESC att göra. Snacka om lågvattenmärke.

  Nej jag längtar till nästa års panel i Sverige då Thomas Lundin är tillbaka och Måns Zelmerlöw är sänd på fiskesemester i Kuala Lumpur 🙂

 3. jompa

  Såg också programmet och det var riktigt kul faktiskt. Skönt också med en bra sammansättning av folk som inte alla är stöpta ur samma mall.

 4. Kristina

  Jättekul att se en riktig panel igen istället för den märkliga förekomsten som vi nu har på SVT. Klart på plussidan var programledaren som jag personligen tycker gjorde ett bättre jobb än vad Björkman brukar göra. Dessutom en bra blandning av folk. På minussidan tyvärr detta eviga att man ska förlöjliga artister och låtar. Oavsett vilket så var detta program mycket bättre än det vi tvingas genomlida i Sverige i år.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se