Rumänien skickar, som ni säkert redan vet, countertenoren Cezar som sin representant i Eurovision Song Contest 2013 med låten “It’s my life“, och den har nu även fått en officiell video:

Rumäniens ESC-bidrag 2013:
It’s My Life“, Cezar (officiell video)
It’s My Life“, Cezar (live vid Eurovision In Concert 2013)
It’s My Life“, Cezar (live vid London Eurovision Preview Party 2013)
It’s My Life“, Cezar (NF-framträdande)

Schlagerpinglan: Efter vår genomgång av Rumäniens bidrag så misstänker jag att de flesta av er inte sett fram emot videon lika mycket som jag gjort. 😉 Nåja, ni väljer själva om ni vill se den eller ej. Själv älskar jag denna låt (och tyckte att videon var väldigt passande) och ser med förväntan fram emot att få höra Cezar live om elva dagar. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Den officiella videon till Rumäniens ESC-bidrag 2013”

  1. Josef

    Han har verkligen god kvinnosmak den käre Cezar! Hon var jättesöt! 🙂 Hm,, låten är nästan lika härligt provokativ som Montenegro ur en viss synvinkel, men jag säger så här: Bli inte förvånade i fall den tar sig till final att den gör en topp 3-5 placering i tävlingen, likt Albanien förra året.

    Jag tror inte riktigt att den skall kunna vinna precis som i fallet Montenegro, men den är så härligt annorlunda och befriande! 🙂 Från mycket som låter snarlika är detta kanske inte bra, men väldigt mycket nytänk. KUL! Han har karisma och man vill se på honom, verkligen!

  2. Kerstin

    Håller med om mycket i det Josef skriver. Även om jag inte älskar Rumäniens bidrag så är det ändå ett framträdande jag ser fram emot mycket att se live i ESC. Cezar är väldigt fängslande och det hörs att han kan sin sak. Ska bli oerhört spännande att se hur det går för Cezar för det har inte gått särskilt bra för bidrag åt operahållet i ESC tidigare, kanske han kan skrälla.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se