ESC 2013-repetitioner: Dag 3

2013-05-08 (onsdag)

I dag är det dags för de åtta första länderna från den andra semfinalen av Eurovision Song Contest 2013 att göra sina första repetitioner på scenen i Malmö. Här nedan ser ni onsdagens schema. Ni kan följa repetitionerna hos svt.se i både bild– och text-form och under dagen kommer schemat nedan att kompletteras med länkar till smakprov från repen och intervjuer med artisterna.

Repetitionsschema 8:e maj 2013, semifinal 2 – repetition 1:
10:00-10:30 Lettland Here We Go“, PeR (intervju) (meet & greet)
10:40-11:10 San Marino Crisalide (Vola)“, Valentina Monetta (intervju) (meet & greet)
11:20-11:50 Makedonien Pred Da Se Razdeni“, Esma & Lozano (intervju) (meet & greet)
12:00-12:30 Azerbajdzjan Hold Me“, Farid Mammadov (intervju) (meet & greet)
13:30-14:00 Finland Marry Me“, Krista Siegfrids (intervju) (meet & greet)
14:10-14:40 Malta Tomorrow“, Gianluca Bezzina (intervju) (meet & greet)
14:50-15:20 Bulgarien Samo Shampioni“, Elitsa & Stoyan (intervju) (meet & greet)
15:30-16:00 Island Ég á Líf“, Eyþór Ingi Gunnlaugsson (intervju) (meet & greet)
(Källor: eurovision.tv och esckaz.com)

Uppdaterat: Enligt svt.se har Makedonien betalat en straffavgift för att kunna döpa om sitt bidrag till ”If I Could Change the World” och sjunga det delvis på engelska, om det stämmer eller ej återstår att se.

Uppdaterat 2013-05-09: Intervjun med Finlands Krista Siegfrids har nu uppdaterats till en ny, lite längre version.

Schlagerpinglan: Länkarna till gårdagens repetitioner och intervjuer hittar ni här medan resten av repetitionsschemat finns i ESC-kalendern.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “ESC 2013-repetitioner: Dag 3”

 1. Micke

  Ja då har jag hört rep från två bidrag då. När jag första gången hörde Lettlands bidrag tänkte jag: “Det har funnits otroligt mycket sämre bidrag än den här men det här måste väl ändå vara ett av de det barnsligaste . Jag hade fel för undantaget Österrike 2012 som lever i ett annat alternativt Universum, så måste detta vara det barnsligaste. Men inget fel i det för barn älskar ESC och ska ha sitt. Själv känner jag bara att min TV går inte på förrän detta är över.

  Kollade sen också San Marino som “vandrat” runt lite för mig. Först kändes det som ett högst ordinärt bidrag men sen växte det enormt och jag gillade tempoväxlingen. Nu vet jag inte riktigt. Det lugna partiet har växt än mer för mig men en del av mig börjar känna att låten sabbas lite av tempohöjningen. Jag avvaktar tävlingen för att se.

 2. Rickard

  Heja Azerbajdzjan! Det såg grymt bra ut! 🙂

 3. Kerstin

  Nu ser ju även jag på live klippet att Maltas sångare har charm något jag inte tyckte när jag såg videon. Så på den punkten var jag nog ute och cyklade märker jag nu. Men låten har jag inte ändrat uppfattning om och av den lilla snutten vi såg så blev jag inte imponerad. Imponerade gjorde däremot Islands sångare även om det som sagt inte är långa klipp från repet dom bjuder oss på.

 4. Daniela

  Håller med Kerstin, Island levererar, precis som väntat! 🙂 Kommer förhoppningsvis att kunna bli ett av de allra mäktigaste live-framträdandena när det väl gäller! Kören som tydligen träder fram på slutet känns spontant som en bra förstärkning!

 5. Melloin

  Satte San Marino verkligen betoningar osv i detta klippet? Nja, jag vet inte ja. Jag hoppas hoppas hoppas hon levererar den till 110% när det väl gäller.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se