Schlagerpinglan: En snabb liten påminnelse om de senaste avsnitten av både Finlands och Norges “Inför ESC”-program:

Finlands “De Eurovisa”: Del 4/4
Det fjärde och sista avsnittet av Finlands Inför-program De Eurovisa, där Eva Frantz och Johan Lindroos gick igenom och betygsatte ytterligare några bidrag från Eurovision Song Contest 2013, gästades av rapparen och musikern Redrama samt programledaren Eva Kela. Avsnittet hittar ni på yle.fi medan slut-resultatet finns här.

Norges “Adresse Malmö”: Del 2/4
Det andra av fyra avsnitt av Norges Inför-program Adresse Malmö, där Jenny Skavlan är programledare och en hel panel, bestående av Elisabeth Andreassen, Didrik Solli-Tangen, Ingeborg Heldal, Tarjei Strøm, Vivi Stenberg och Ronny Brede Aase, betygsätter de tävlande bidragen, hittar ni på nrk.no.

Schlagerpinglan: Inläggen om de gamla avsnitten hittar ni här: De Eurovisa:del 1, del 2, del 3 och Adresse Malmö: del 1.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se