I Eurovision Village, på Gustav Adolfs torg i Malmö, underhåller den ena aktuella artisten från Eurovision Song Contest 2013 efter den andra. Här nedan ser ni ett smakprov på hur det har sett ut:

Länkar till ESC-relaterade framträdanden:
Grekland: “Alcohol Is Free“, Koza Mostra feat. Agathonas
Österrike: “Shine“, Natália Kelly
Litauen: “Something“, Andrius Pojavis
Montenegro: “Igranka“, Who See feat. Nina Žižić
Makedonien: “Pred da se razdeni“, Esma & Lozano
Schweiz: “You and me“, Takasa
(Källa: esckaz.com)

Schlagerpinglan: Fler Eurovision Village-framträdande hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Ännu fler Eurovision Village-uppträdande”

  1. Micke

    Jag blir snurrig på Litauens bidrag. Här ser jag för första gången Andrius någorlunda bekväm på scen, vilket ju tidigare varit det stora problemet med låten. Har dock älskat elgitarrernas framfart som lyft hela låten vad vad i hel……. håller de egentligen på med? De plockar in en kör som drar ned hela låten och nu har de dessutom dragit ned på rockkänslan i låten. Men frågan är om de inte gått för långt nu. När Andris sjunger “so tell me now” fyller plötsligt kören i med samma mening efteråt och den enda liknelse som finns är väl när man är på bilprovningen och de ska testa bromsarna med följd att de tvärnitar. Det är väl ungefär det som händer i låten när kören fyller i med sitt “so tell me now”. Är ni inte färdiga snart Litauen med att förstöra ert bidrag?

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Mmmm… för varje nytt framträdande så blir det än lite konstigare. Kanske, kanske får de det att fungera i semifinalen men man börjar ju nästan misströsta. Synd på en sådan bra låt.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se